Award

Open to all! 

Nog meer jongeren laten deelnemen aan het Awardprogramma. Dat is onze ambitie voor de komende jaren. Daarvoor zoeken we samenwerking met het onderwijs, jeugdwerk, jeugdzorg en alle andere organisaties die jongeren een extra kans willen geven om hun talenten verder te ontwikkelen. Groei in aantallen is één ambitie. Kwaliteit blijven bieden is de andere. Een Award staat ergens voor! Het persoonlijke verhaal van de jongere staat centraal. Wij staan voor kwaliteit van uitvoering, van onze trainingen, onze materialen en de Beoordelaars! 

Wie zijn wij?

De Nederlandse Awardorganisatie bestaat uit een directeur, twee stafleden, het stichtingsbestuur en een Raad van Advies. Een poule van Beoordelaars is actief bij de beoordeling van de Expedities. Daarnaast is er een groep Gouden Awardhouders actief: dit zijn onze Ambassadeurs.

Binnen de lopende projecten werken we samen met zo’n 200 mensen die het programma uitvoeren of op een andere manier steunen.

Bestuur

  • Janieke van den Heuvel - voorzitter
  • Franck Horio, Tilburg – coördinator Beoordelaars en IT
  • Tom Kuijpers - bestuurslid

Raad van Advies

Dhr. Rob Davits, Poppel – voorzitter
Dhr. Frank van Beuningen, Amsterdam
Mevr. Monique de Koster-Van Rijckevorsel, Amsterdam
Dhr. Sander de Rouwe, Bolsward
Dhr. Barry Hoogendoorn, Hilversum
Dhr. Stefan Diender, Amsterdam
Dhr. Leander van Dongen, Waalwijk

Stafleden 

Landelijk coördinator: Claudia de Leeuw, claudia.de.leeuw@award.nl

Projectmanager MDT: Jeroen van de Wiel, jeroen.van.de.wiel@award.nl

Projectmanager MDT: Ernst van Rosmalen, ernst.van.rosmalen@award.nl

Ondersteuning administratie/projecten: Patrick Hermans, patrick.hermans@award.nl

Communicatie en marketing: Jessie van Vugt, jessie.van.vugt@award.nl 

Allround office medewerker: Debby Maas, debby.maas@award.nl

Stagiare: Vanissia Tzavenkova, vanissia.tzavenkova@award.nl

 

 

 

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden