Award

Onze internationale partnerschappen

De International Award werkt samen met bedrijven, onderwijsinstellingen en liefdadigheidsorganisaties over de hele wereld om onze gezamenlijke ambities te verwezenlijken en jongeren te ondersteunen om betrokken, verantwoordelijke en tevreden burgers van de wereld te worden.

Met Award-activiteiten in meer dan 130 landen en gebieden wereldwijd, via bijna 500 gelicentieerde organisaties, ondersteunen onze partnerschappen een wijdvertakt netwerk van jongeren en jeugdgerichte organisaties. Met de hulp van onze partners werken we gestaag toe naar onze ambitie dat elke 14-24 jarige over de hele wereld toegang kan krijgen tot de Award.

Wij geloven dat het Award raamwerk een blauwdruk kan zijn voor het succesvol investeren in menselijk kapitaal, specifiek het versterken van veerkracht, het bevorderen van wereldwijde welvaart en het helpen van de meest kwetsbaren in de wereld. Er zijn verschillende manieren waarop een organisatie de activiteiten van de Award kan ondersteunen, dus als u zich bij ons wilt aansluiten om de volgende generatie te steunen, lees dan verder voor meer informatie over hoe u kunt meedoen.

Ways of partnering with us

Organisational Partnerships

 

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden