Award

Waarom dit programma aanbieden?

De Award kan door een school ingezet worden voor verschillende doelen. Natuurlijk als naschools aanbod, waardoor talentontwikkeling praktisch vorm krijgt. Het is een gestructeerde (en aansprekende!) manier om het portfolio van de jongeren aan te vullen. In deze tijd van toelatingsgesprekken en strenge selectie is dat heel waarevol. Maar ook om invulling te geven aan maatschappelijke betrokkenheid van jongeren, actief burgerschap en participatie is het programma inzetbaar. Ook scholen die zoeken naar progamma's die helpen bij 'character building" kiezen voor het Awardprogramma. Internationale scholen bieden de Award aan, zodat de deelnemers op een andere manier in contact komen met de Nederlandse maatschappij. 

Hoe?

Als school krijg je een licentie van Award Nederland om het progamma aan te bieden aan je leerlingen. Minimaal twee medewerkers, meestal docenten, volgen de training tot Awardbegeleider en zij gaan met een groep jongeren aan de slag. 

Meer informatie?

Vragen over de manier waarop je met de Award aan de slag kan? Of lijkt het je wat om Awardbegeleider te worden? Geen probleem, daar zijn we voor!


Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden