Award

Wij zijn Award Nederland

Een mooi team: vrijwilligers en stafleden werken continu aan de organisatie, uitvoering, kwaliteit en groei

De stichting ‘The International Award for Young People, Nederland’ werkt met een vrijwilligersbestuur bestaande uit 4 leden, een directeur en een Raad van Advies. Binnen de Awardunits werken we samen met zo’n 200 Awardbegeleiders, die het programma uitvoeren of op een andere manier steunen. Een poule van Beoordelaars is actief bij de beoordeling van de Expedities. Daarnaast kunnen we rekenen op een groep Gouden Awardhouders; de Ambassadeurs. Om dat alles in goede banen te leiden is op het kantoor in Den Bosch een stafteam van drie (parttime) mensen aan het werk: 

Het bestuur zet de lijnen uit: 

De Raad van Advies geeft gevraagd en ongevraagd advies: 

  • Rob Davits, Poppel – voorzitter
  • Frank van Beuningen, Amsterdam
  • Monique de Koster-Van Rijckevorsel, Amsterdam
  • Sander de Rouwe, Bolsward
  • Erik Linssen, Breda
  • Barry Hoogendoorn, Hilversum
  • Stefan Diender, Amsterdam
  • Leander van Dongen, Waalwijk

Pascalle Cup, voormalig directeur: 

'Met heel veel mensen werken we aan het versterken en vergroten van de Award in Nederland. Op een gestructureerde manier, met grote ambities en veel enthousiasme. Met expertise van allerlei mensen en met steun van een groep trouwe adviseurs. Met ervaren en nieuwe Awardbegeleiders beginnen jongeren uit heel Nederland aan hun Award en doen ze veel nieuwe ervaringen op. En dan staan we uiteindelijk bij iedere uitreiking van Bronzen, Zilveren of Gouden Awards weer onze handen blauw te klappen voor de jongeren die daar staan en hun Award met veel doorzettingsvermogen, lef en plezier behaald hebben #WORLDREADY. Want dat verbindt ons als AwardNL; de trots op deze jongeren die op een ondernemende manier hun rugzak met ‘life skills’ gevuld hebben en stralen.' 

Awardverhalen

Die Expeditie was echt pittig! / Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Rachel Klaverboer Gouden Award houder

Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden