Award

Het Netwerk

Word onderdeel van een wereldwijd netwerk van docenten en bied uw leerlingen de kans om te profiteren van het niet-formele onderwijs- en leerkader van wereldklasse van de Award.

Holistisch onderwijs

Vul uw formele curriculum aan en help jonge mensen zowel buiten het klaslokaal als in.

Een wereldwijde gemeenschap

Naast miljoenen Award-alumni kunnen uw studenten zich aansluiten bij ongeveer een miljoen jonge mensen die momenteel over de hele wereld de Award uitgeven.

Internationaal erkende accreditatie

De Award wordt erkend in meer dan 130 landen en gebieden. Award-prestaties worden erkend door bedrijven, universiteiten en regeringen over de hele wereld.

Klaar voor nu en voor de toekomst

Nieuwe uitdagingen zullen zich binnen en buiten het klaslokaal aandienen terwijl de wereld begint te herstellen van de effecten van COVID-19. Jongeren hebben ondersteuning nodig om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zich aan te passen aan een nieuw ‘normaal’ en een sterke mentale en fysieke gezondheid te behouden.

De Award stelt jongeren in staat om te leren leiding te geven en een leidende kracht te zijn in hun gemeenschap, waarbij ze kenmerken ontwikkelen die hen niet alleen nu, maar ook in de komende jaren zullen helpen. Help ze om positieve actie te ondernemen in een tijd dat de wereld ze meer dan ooit nodig heeft.

Ga naar www.intaward.org/deliver voor meer informatie (Engels).

Download de brochure voor scholen (Engels). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden