Award

De impact van de Award

De Impact van de Award

Door deel te nemen aan de Award, creëren jongeren positieve veranderingen in hun eigen leven én in de wereld om hen heen. Wereldwijd deden miljoenen jongeren mee en enkelen deelden hun inspirerende verhalen. We onderzoeken voortdurend om de ware impact van de Award in kaart te krijgen en te houden. We monitoren hoe jongeren vertrouwen, creativiteit en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen door hun Award-reis. We meten jaarlijks de Social Return on Investment van de Award in verschillende landen. Met de uitkomsten van deze onderzoeken wordt duidelijk dat deelnemers, vrijwilligers en supporters van de Award bijdragen aan de ontwikkeling van de deelnemers en de wereld om hen heen. Lees de resultaten in ons Impactrapport 2019: The Award in Numbers. Klick op de button om het rapport en andere onze impactonderzoeken te downloaden.

The Award in Numbers 2019

Deelnemers Tevredenheidsonderzoek

Changing lives 

 

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden