Award

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd.

"Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor. Al het andere nam ik voor lief. Dacht ik. En de expedities waren ook tof. Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd.

Als begeleider heb ik samen met anderen een internationale expeditie geregeld, naar Finland. Het was ontzettend mooi om er daar voor te zorgen dat we de verschillende nationaliteiten bij elkaar brachten. We leerden veel over elkaars culturen. Als ik terugkijk op alles, hebben de expedities me veel gebracht.

Maar waar ik niet bij stil stond, is dat ik daarnaast nog veel meer heb geleerd, juist door de doelen die ik op andere gebieden heb gesteld en gehaald. Het belangrijkste is misschien wel dat ik nu weet dat hele kleine dingen, tot hele grote dingen kunnen leiden. Die waardevolle overtuiging neem ik de rest van mijn leven mee."

Chris begon op het VMBO in Helmond, studeert nu op het HBO heeft inmiddels zijn eigen bedrijf in boomverzorging en ETW Gecertificeerd als European Tree Worker. 

Ook je talent en passie vinden? 

 

Ja, ik doe mee aan de Award!

 

 

Awardverhalen

Hoezo is installatietechniek alleen voor jongens?!  / 'Ik vond het altijd een beetje spannend om nieuwe mensen te leren kennen. Daar ben ik door de Award enorm in gegroeid, dat neem ik de rest van mijn leven mee. Net als doorzettingsvermogen.'

Pauline Hoefnagels Gouden Award houder

'Ik vond het altijd een beetje spannend om nieuwe mensen te leren kennen. Daar ben ik door de Award enorm in gegroeid, dat neem ik de rest van mijn leven mee. Net als doorzettingsvermogen.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden