Award

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd.

"Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor. Al het andere nam ik voor lief. Dacht ik. En de expedities waren ook tof. Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd.

Als begeleider heb ik samen met anderen een internationale expeditie geregeld, naar Finland. Het was ontzettend mooi om er daar voor te zorgen dat we de verschillende nationaliteiten bij elkaar brachten. We leerden veel over elkaars culturen. Als ik terugkijk op alles, hebben de expedities me veel gebracht.

Maar waar ik niet bij stil stond, is dat ik daarnaast nog veel meer heb geleerd, juist door de doelen die ik op andere gebieden heb gesteld en gehaald. Het belangrijkste is misschien wel dat ik nu weet dat hele kleine dingen, tot hele grote dingen kunnen leiden. Die waardevolle overtuiging neem ik de rest van mijn leven mee."

Chris begon op het VMBO in Helmond, studeert nu op het HBO heeft inmiddels zijn eigen bedrijf in boomverzorging en ETW Gecertificeerd als European Tree Worker. 

Ook je talent en passie vinden? 

 

Ja, ik doe mee aan de Award!

 

 

Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden