Award

Allround medewerker AV-productie

Stichting The International Award For Young People, The Netherlands Ben jij die enthousiaste AV-er die ons kan helpen Award NL goed in beeld te brengen en te promoten? Dan hebben wij DE stageplek voor jou!

De student gaat hoofdzakelijk als camjo aan de slag met het maken van content voor de website en social media kanalen van de Award. Hiervoor regelt de student de opnames van A tot Z. Dus de voorbereiding, planning, het maken van een eenvoudig draaiboek, het houden van interviewtjes en het verwerken van het beeldmateriaal tot een aansprekend promofilmpje of aftermovie. De onderwerpen variëren van het maken van portretje van een Award deelnemer, begeleider of vrijwilliger tot het maken van een videoverslag van evenementen zoals een Award Ceremonie, avontuurlijke Expeditie, schoolbezoek of training.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet in staat zijn zelfstandig te werken en het leuk vinden om wekelijks op pad te gaan voor het maken van een reportage. Daarbij moet de student creatief zijn in denken en doen.

 

Wat biedt het bedrijf?

De Award is een snel groeiende stichting die zich bezig houdt met talentontwikkeling van jongeren. We werken in een heel klein team van betrokken, gezellige, enthousiaste mensen. Maar zijn tegelijkertijd onderdeel van een groot internationaal netwerk (het Award programma wordt aangeboden in maar liefst 140 landen!). Dus als je internationale ambities hebt, is stage lopen bij Award NL een mooi begin. Doordat we zo snel aan het groeien zijn, hebben we behoefte aan nieuwe werknemers. Een goede stage zou daarom zomaar kunnen leiden tot een baan.

 

Wat ga je leren?

  • Realiseert de AV-productie
  •  B1-K1-W1 Bereidt de opnames voor de AV-productie voor
  •  B1-K1-W2 Maakt opnames voor de AV-productie
  •  B1-K1-W3 Bewerkt de AV-bestanden
  •  B1-K1-W4 Levert de AV-(deel)productie op
  •  B1-K1-W5 Werkt samen ten behoeve van de AV-productie
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  •  B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk AV-portfolio
  •  B1-K2-W2 Participeert in het relevante AV-netwerk

Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden