Award

Niet iedereen wordt zo maar Award begeleider.

Wij als Award starten, na aanmelding van nieuwe begeleiders, eerst met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken we of de International Award bij de visie en doelstellingen van de potentiële begeleider past en omgekeerd.

Is er een match dan doorlopen de Award begeleiders een cursus voordat ze aan de slag gaan. Zo zijn wij als Award verzekerd van goed opgeleide begeleiders die het gedachtegoed van de Award kunnen uitstralen.

Elke begeleider dient in het bezit te zijn van een geldige VOG.

Onze Award begeleiders komen vaak voort uit de deelnemende Award centra. Het zijn docenten, jongerenwerkers of verenigingsmensen die bekend zijn met de jongeren.

Zo bent u als ouder verzekerd dat uw zoon/dochter altijd in goede handen is.

Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden