Award

Niet iedereen wordt zo maar Award begeleider.

Wij als Award starten, na aanmelding van nieuwe begeleiders, eerst met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken we of de International Award bij de visie en doelstellingen van de potentiële begeleider past en omgekeerd.

Is er een match dan doorlopen de Award begeleiders een cursus voordat ze aan de slag gaan. Zo zijn wij als Award verzekerd van goed opgeleide begeleiders die het gedachtegoed van de Award kunnen uitstralen.

Elke begeleider dient in het bezit te zijn van een geldige VOG.

Onze Award begeleiders komen vaak voort uit de deelnemende Award centra. Het zijn docenten, jongerenwerkers of verenigingsmensen die bekend zijn met de jongeren.

Zo bent u als ouder verzekerd dat uw zoon/dochter altijd in goede handen is.

Awardverhalen

Ook in het bedrijfsleven is de Award relevant / 'De waarde van het Award programma is voor mij op lange termijn steeds meer zichtbaar geworden. Dit met name door het feit dat ik meer dan tien jaar na het afronden van het programma, hier nog steeds de vruchten van pluk.'

Alexander Davits Gouden Award houder

'De waarde van het Award programma is voor mij op lange termijn steeds meer zichtbaar geworden. Dit met name door het feit dat ik meer dan tien jaar na het afronden van het programma, hier nog steeds de vruchten van pluk.'

Lees verder Alle verhalen