Award

Niet iedereen wordt zo maar Award begeleider.

Wij als Award starten, na aanmelding van nieuwe begeleiders, eerst met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken we of de International Award bij de visie en doelstellingen van de potentiële begeleider past en omgekeerd.

Is er een match dan doorlopen de Award begeleiders een cursus voordat ze aan de slag gaan. Zo zijn wij als Award verzekerd van goed opgeleide begeleiders die het gedachtegoed van de Award kunnen uitstralen.

Elke begeleider dient in het bezit te zijn van een geldige VOG.

Onze Award begeleiders komen vaak voort uit de deelnemende Award centra. Het zijn docenten, jongerenwerkers of verenigingsmensen die bekend zijn met de jongeren.

Zo bent u als ouder verzekerd dat uw zoon/dochter altijd in goede handen is.

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden