Award

Professionele partner voor Expedities

Outward Bound is erop gericht om jonge mensen te helpen met het ontwikkelen van hun persoonlijke, sociale en emotionele vaardigheden zodat ze beter kunnen presteren op school, in het vervolgonderwijs en in hun leven. Met dezelfde 'founder' in de persoon van Kurt Hahn, is samenwerking met deze professionele organisatie heel logisch.

'ER ZIT MEER IN ONS DAN WE WETEN. ALS WE KUNNEN LEREN DAT TE ZIEN, NEMEN WE DE REST VAN ONS LEVEN MISSCHIEN GEEN GENOEGEN MEER MET MINDER'

DR. KURT HAHN, oprichter van Outward Bound en mede-grondleggen van het programma van the International Award. 

Outward Bound biedt trainingen en Expeditiemogelijkheden aan die aansluiten bij de criteria van the International Award op het gebied van de Expedities: https://www.outwardboundnetherlands.com/onze-expedities/cursus-vaardigheden-voor-het-leven/?lang=nl

Outward Bound gebruikt de natuur als leslokaal. Al de cursussen vinden buiten plaats, in een natuurlijke omgeving. De cursussen zijn erop gericht om jonge mensen uit te rusten met 21-eeuwse vaardigheden voor op school, het werk en in het leven. Naast hun werk met jonge mensen bieden ze ook trainingsprogramma’s aan voor een groeiend aantal bedrijven en instellingen in Nederland. 

 

Meer informatie?

Heb je over onze samenwerking of het aanbod nog vragen? Geen probleem, daar zijn we voor!


 

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden