Award

Team Award Nederland

 


 

Ernst van Rosmalen, Projectmanager MDT

Ik ben in het avontuur van de Award tijdens de Maatschappelijke Diensttijd gestapt. Mijn achtergrond is er een van coachen van jongeren en organiseren van evenementen. Maatschappelijke Diensttijd, in het kort MDT, is een landelijke organisatie die ernaar streeft om jongeren naast hun schoolschooltijd hun talenten te laten ontwikkelen. En daarbij meteen wat voor een ander te doen. En dat is precies wat er bij de Award ook na gestreefd wordt. In ons project gaan we dit voor 200 jongeren mogelijk maken. En passant leiden we ook nog eens 60 Award begeleiders op. Mijn droom? Een Awardfestival!
ernst.van.rosmalen@award.nl


Jeroen van de Wiel, Projectmanager MDT-jongeren

Ik werk al 20 jaar met jongeren tijdens en op evenementen. Door de Coronamaatregelen vielen die evenementen ineens stil en had ik tijd om na te denken over wat ik nou ècht wil. En dat is meer betekenen voor jongeren én de maatschappij. Samen met Ernst pak ik MDT bij de Award op. Ik betrek jongeren bij de 'touch and feel', de communicatie en positionering van dit mooie project. We gaan als een speer en soms wat te snel. Maar we willen zoveel mogelijk jongeren helpen; het is heerlijk om hen hun passie en talenten te laten ontdekken. Mijn droom? Een internationaal jongerenpanel!
jeroen.van.de.wiel@award.nl


Claudia de Leeuw, Landelijk Coördinator 

In mijn werk draait het eigenlijk altijd om jongeren. Ik vind het echt heel tof om in gesprek te gaan met jongeren en hen zo te helpen ontdekken wat hun talenten zijn en hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Zelf hou ik van groot dromen en gewoon doen. Want niks is gek en alles kan. En als het dan toch niet blijkt te kunnen, dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Deze visie heb ik toegepast toen ik nog werkzaam was als journalist voor onder meer het Jeugdjournaal en de Kindercorrespondent, maar ook toen ik op het MBO voor de klas stond en journalistiek en burgerschap gaf. En nu breng ik deze boodschap graag over op jongeren EN volwassenen die op wat voor manier betrokken zijn bij het Award-programma. Als Landelijk Coördinator wil ik, samen met het bestuur en de overige medewerkers, de Award in Nederland echt op de kaart zetten de komende jaren.

claudia.de.leeuw@award.nl

 


Patrick Hermans, ondersteuner administratie en projecten

Ondanks mijn leeftijd ben ik de junior binnen het team. In mijn taak binnen de Award ondersteun ik Jeroen, Ernst en Claudia op allerlei gebied zo houden zij de handen vrij voor wat er echt toe doet namelijk de jongeren. Mijn ervaring als activiteiten begeleider en leerkracht kan ik hierbij goed gebruiken.

patrick.hermans@award.nl


Debby Maas, allround office medewerker

Mijn naam is Debby Maas-Vermeulen en sinds april 2023 werk ik op het kantoor van Award Nederland als allround office-medewerker. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor iedereen die belt of mailt naar de Award. Daarnaast draag ik zorg voor de ledenadministratie en ondersteun ik zowel de landelijk coördinator als ook de collega’s die zich bezighouden met de uitvoering van diverse projecten bij hun plannen en organisatie.

debby.maas@award.nl


Jessie van Vugt, communicatie en marketing

Mijn werk als marketeer was altijd best oppervlakkig. Ik zette mijn skills in om te verkopen, zonder échte maatschappelijke betrokkenheid. Ik wil mijn expertise inzetten voor onze kinderen, voor onze toekomst. Hopelijk kan ik daarom mijn steentje bijdragen om de Award wereldberoemd te maken, in Nederland.

jessie.van.vugt@award.nl


Vanissia-Elena Tzarvenkova, Intern

I am a bronze, silver and gold Award holder, passionate to pay forward what the Award gave me. As their new intern, my task is to help improve the international collaboration between the national award centres and maybe even connect them with new international partners. I hope that my work supports the creation of an even more fun and enriching Award experience for all participants.

vanissia.tzarvenkova@award.nl

 

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden