Award

Team Award Nederland

 


 

Ernst van Rosmalen, Projectmanager MDT

Ik ben in het avontuur van de Award tijdens de Maatschappelijke Diensttijd gestapt. Mijn achtergrond is er een van coachen van jongeren en organiseren van evenementen. Maatschappelijke Diensttijd, in het kort MDT, is een landelijke organisatie die ernaar streeft om jongeren naast hun schoolschooltijd hun talenten te laten ontwikkelen. En daarbij meteen wat voor een ander te doen. En dat is precies wat er bij de Award ook na gestreefd wordt. In ons project gaan we dit voor 200 jongeren mogelijk maken. En passant leiden we ook nog eens 60 Award begeleiders op. Mijn droom? Een Awardfestival!
ernst.van.rosmalen@award.nl


Jeroen van de Wiel, Projectmanager MDT-jongeren

Ik werk al 20 jaar met jongeren tijdens en op evenementen. Door de Coronamaatregelen vielen die evenementen ineens stil en had ik tijd om na te denken over wat ik nou ècht wil. En dat is meer betekenen voor jongeren én de maatschappij. Samen met Ernst pak ik MDT bij de Award op. Ik betrek jongeren bij de 'touch and feel', de communicatie en positionering van dit mooie project. We gaan als een speer en soms wat te snel. Maar we willen zoveel mogelijk jongeren helpen; het is heerlijk om hen hun passie en talenten te laten ontdekken. Mijn droom? Een internationaal jongerenpanel!
jeroen.van.de.wiel@award.nl


Claudia de Leeuw, Accountmanager 

Met mijn ervaring als MBO-docent en journalist/organisator van de Kindercorrespondent is werken voor de Award een hele logische keuze. Ik vind het echt heel tof om in gesprek te gaan met jongeren en hen zo te helpen ontdekken wat hun talenten zijn. Zelf hou ik van groot dromen en gewoon doen. Want niks is gek en alles kan. En als het toch niet blijkt te kunnen, dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Die boodschap breng ik graag over op jongeren EN op volwassenen. Mijn taak bij de Award is om scholen te enthousiasmeren en te helpen het programma van de Award zo goed mogelijk weg te zetten. Geinteresseerd? Ik kom graag langs :-)

claudia.de.leeuw@award.nl

 


Patrick Hermans, ondersteuner administratie en projecten

Ondanks mijn leeftijd ben ik de junior binnen het team. In mijn taak binnen de Award ondersteun ik Jeroen, Ernst en Claudia op allerlei gebied zo houden zij de handen vrij voor wat er echt toe doet namelijk de jongeren. Mijn ervaring als activiteiten begeleider en leerkracht kan ik hierbij goed gebruiken.

patrick.hermans@award.nl

 

Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden