Award

Team Award Nederland

 


 

Ernst van Rosmalen, Projectmanager MDT

Ik ben in het avontuur van de Award tijdens de Maatschappelijke Diensttijd gestapt. Mijn achtergrond is er een van coachen van jongeren en organiseren van evenementen. Maatschappelijke Diensttijd, in het kort MDT, is een landelijke organisatie die ernaar streeft om jongeren naast hun schoolschooltijd hun talenten te laten ontwikkelen. En daarbij meteen wat voor een ander te doen. En dat is precies wat er bij de Award ook na gestreefd wordt. In ons project gaan we dit voor 200 jongeren mogelijk maken. En passant leiden we ook nog eens 60 Award begeleiders op. Mijn droom? Een Awardfestival!
ernst.van.rosmalen@award.nl


Jeroen van de Wiel, Projectmanager MDT-jongeren

Ik werk al 20 jaar met jongeren tijdens en op evenementen. Door de Coronamaatregelen vielen die evenementen ineens stil en had ik tijd om na te denken over wat ik nou ècht wil. En dat is meer betekenen voor jongeren én de maatschappij. Samen met Ernst pak ik MDT bij de Award op. Ik betrek jongeren bij de 'touch and feel', de communicatie en positionering van dit mooie project. We gaan als een speer en soms wat te snel. Maar we willen zoveel mogelijk jongeren helpen; het is heerlijk om hen hun passie en talenten te laten ontdekken. Mijn droom? Een internationaal jongerenpanel!
jeroen.van.de.wiel@award.nl


Claudia de Leeuw, Directrice

In mijn werk draait het eigenlijk altijd om jongeren. Ik vind het echt heel tof om in gesprek te gaan met jongeren en hen zo te helpen ontdekken wat hun talenten zijn en hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Zelf hou ik van groot dromen en gewoon doen. Want niks is gek en alles kan. En als het dan toch niet blijkt te kunnen, dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Deze visie heb ik toegepast toen ik nog werkzaam was als journalist voor onder meer het Jeugdjournaal en de Kindercorrespondent, maar ook toen ik op het MBO voor de klas stond en journalistiek en burgerschap gaf. En nu breng ik deze boodschap graag over op jongeren EN volwassenen die op wat voor manier betrokken zijn bij het Award-programma. Als Landelijk Coördinator wil ik, samen met het bestuur en de overige medewerkers, de Award in Nederland echt op de kaart zetten de komende jaren.

claudia.de.leeuw@award.nl

 


Patrick Hermans, office medewerker/directie assitent

Ik ben sinds juni 2022 betrokken bij Award. Begin 2024 is mijn taak verandert van ondersteuner naar Office medewerker/directie assistent. Hierin verzorg ik voornamelijk werkzaamheden op ICT gebied en HR. Veel problemen met het ORB komen op mijn bordje terecht. Ik streef er altijd naar om alles binnen 24-uur op te lossen.

patrick.hermans@award.nl


Debby Maas, allround office medewerker

Mijn naam is Debby Maas-Vermeulen en sinds april 2023 werk ik op het kantoor van Award Nederland als allround office-medewerker. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor iedereen die belt of mailt naar de Award. Daarnaast draag ik zorg voor de ledenadministratie en ondersteun ik zowel de landelijk coördinator als ook de collega’s die zich bezighouden met de uitvoering van diverse projecten bij hun plannen en organisatie.

debby.maas@award.nl


Naomi Kieft, office medewerker scholen

Ik werk graag met en voor jongeren, omdat zij onze toekomst zijn en ik het belangrijk vind om tijd en moeite te investeren in hun groei.

Per 1 februari 2024 ben ik begonnen als Office Medewerker Scholen. Ik ondersteun de deelnemende scholen op alle vlakken waarbij ze hulp nodig hebben omtrent de Award. En ik hoop hierbij mijn passie en enthousiasme op hen over te kunnen brengen.

naomi.kieft@award.nl


Tjen Broun, stagiaire Marketing & Communicatie

Mijn naam is Tjen Broun, ik ben stagiaire bij de Award sinds februari 2024 als Marketing & Communicatie student 4e jaar. Mijn belangrijkste taak tijdens de stage is dat is de Award op social media beter zichtbaar wil maken. Ik wil graag aan jongeren laten zien dat je ook op andere manieren aan jezelf kan werken. Ik heb mijn plek in school nooit helemaal gevonden en de Award kan mij helpen om mijn plek ergens anders te vinden. Zelf doe ik dus ook mee aan de Award zodat ik echt goed de impact te laten zien van deze uitdaging.

Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden