Award

Het voortzetten van de Award in de context van COVID-19

Hier volgen toegestane tijdelijke aanpassingen in de richtlijnen van de Award.

Het advies valt onder twee verschillende categorieën:

Tijdelijke wijzigingen

In door de International Award Foundation IAF erkende vereisten. De tijdelijke veranderingen die worden beschreven, werden door de IAF-werkgroep geïdentificeerd als oplossingen voor de talloze uitdagingen die door COVID-19 zijn gecreëerd. Ze zijn ontworpen om onderbreking tijdens de pandemie te beperken, de ervaring van de deelnemer te beschermen en - voor zover mogelijk - de educatieve resultaten te behouden die voor elk onderdeel van de Award zijn bedoeld.

Bij het kiezen van aanpassingen voor deelnemers moedigen we Awardbegeleiders aan om prioriteit te geven aan het beschermen van de Award-ervaring. Elke afwijking van de bestaande toekenningsvereisten moet absoluut nodig zijn. De wijzigingen moeten daarom als een laatste redmiddel worden beschouwd en de gekozen optie moet altijd een optie zijn die Award deelnemers het minst hindert.

De wijzigingen zijn als volgt onderverdeeld:

  1. Leeftijdseisen
  2. Vrijwilligerswerk
  3. De Expeditie (Adventurous Journey)

Verdere begeleiding en verduidelijking van bestaande Award vereisten

De meeste inhoud van deze richtlijnen is niet nieuw. Het geeft informatie weer die al in het International Handbook for Award Leaders (7e ed., 2019) en/ of de operationele richtlijnen staat. Daarom is de ‘verdere begeleiding’ bedoeld om duidelijkheid te geven over hoe sommige van de bestaande Award-vereisten kunnen worden geïnterpreteerd of geïmplementeerd door Award-centra om de uitdagingen waarmee we nu worden geconfronteerd aan te pakken.

Klik op de button voor het hele document met alle toegestane tijdelijke wijzigingen. 

Document tijdelijke wijzigingen

 

 

 

 

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden