Award

Marketing & Communication Specialist

Stichting The International Award For Young People, The Netherlands Niet meekijken, maar mee doen! Wil jij onderdeel zijn van een klein team, maar toch werken in een internationaal netwerk? Wil jij actief meehelpen aan plannen en campagnes om de Award in Nederland echt zichtbaar te maken? Kom dan stage lopen bij Award NL!

Je gaat in overleg met de projectmanagers en/of directeur aan de slag met het uitvoeren van ons marketing en communicatieplan. Ons doel is de Award beter zichtbaar maken in Nederland. Het werk bestaat uit het maken van content voor onze website en social media kanalen. Uiteraard passend bij de het doel en de doelgroep. Maar daarnaast wordt ook van jou gevraagd dat je onderzoek doet naar het optimaliseren van huidige en nieuwe campagnes. Jouw input bij het bedenken en uitwerken van nieuwe campagnes wordt ook zeer op prijs gesteld. Omdat we in een heel klein team werken, is het echt hands on. Doen en bedenken in de praktijk!

Naar wie zijn wij op zoek?

Juist omdat we in zo'n klein team werken is het belangrijk dat je (pro)actief meedenkt en meedoet. Je moet dus in staat zijn zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Meedenken over nieuwe campagnes en manieren om onze steakholders nog beter te voorzien van informatie vraagt creativiteit en de vaardigheid om theoretische kennis om te zetten in praktische acties.

 

Wat biedt het bedrijf?

De Award is een kleine organisatie die heel hard aan het groeien is. De organisatie en ons werk zichtbaar maken in Nederland is op dit moment ons belangrijkste doel. Marketing en communicatie ligt aan de basis van die solide groei en geeft daarom veel mooie uitdagingen en kansen tijdens je stage om ook je eigen talent te ontdekken of verder uit te diepen. We zijn tenslotte niet voor niets een individueel talentontwikkelingsprogramma voor jongeren! Maar juist door die groei zou een goede stage daarom zomaar uit kunnen groeien tot een dienstverband. De Award is onderdeel van een heel groot international netwek (het programma draait in maar liefst 140 landen!). Dus heb jij internationale ambities? Dan zou een stage bij Award NL een mooie start kunnen zijn. Daarnaast zijn wij een klein en gezellig team dat altijd bereid is voor elkaar in te staan en in te springen.

 

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  •  B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  •  B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  •  B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  •  B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  •  P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  •  P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  •  P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden