Award

Wereld Fellowship

De World Fellowship werd in 1987 opgericht om een internationaal netwerk van grote supporters op te zetten om de ontwikkeling van The Duke of Edinburgh's International Award over de hele wereld te financieren.

I am very passionate about the personal development of young people and giving them opportunities to flourish. It was clear that membership of the World Fellowship would allow me to contribute to the Award’s impact on young people across the world

Patrick Curran, Supporter

 

De filantropische giften van supporters van The Duke of Edinburgh's International Award World Fellowship zijn van fundamenteel belang voor de ondersteuning van ons werk en de activiteiten van de Award over de hele wereld.

 

De World Fellowship is een wereldwijd leiderschapsnetwerk van Chief Executives, Industrieleiders, Internationale Ambassadeurs, Filantropen en Oprichters van internationaal succesvolle bedrijven. We brengen de World Fellowship samen op evenementen en bijeenkomsten over de hele wereld.

Als u meer wilt weten over de World Fellowship, neem dan contact op met  development@intaward.org.

 

 

 

 

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden