Award

Jongeren begeleiden die meedoen aan het Awardprogramma, volg dan onze training.

Awardbegeleiders training

De training is geconcentreerd in 1 dag. Met deelnemers die starten met een nieuwe Awardunit, wordt aan het einde van die dag een vervolgafspraak voor een dagdeel ‘op maat’ gemaakt. Het volgen van deze cursus is een voorwaarde om het programma te mogen en te kunnen uitvoeren.

In de cursus komen aan bod:
• Een uitgebreide uitleg over het programma en een verdieping in alle onderdelen en mogelijkheden van The International Award for Young People.
• Het bespreken van de rol van de begeleider in het organiseren van het programma en het begeleiden van de deelnemers, de jongeren.
• Het nationale en internationale aspect van de organisatie en de mogelijkheden die dat biedt.
• Het bespreken van veel voorbeelden, situaties en vragen om alle informatie concreet te maken.


Tijdens de vervolgafspraak met begeleiders die een nieuw Awardunit starten staat de voorbereiding van de start en verdere uitrol van het programma op de school of binnen de organisatie, centraal.

Data voor schooljaar 2019 - 2020:

Wat?

Wanneer?

Hoelaat?

Waar?

Training nieuwe Awardbegeleiders in het Engels

Zaterdag 9 november 2019

Van 10u tot 18u

Utrecht

Training nieuwe Awardbegeleiders in het Nederlands

Zaterdag 23 november 2019

Van 10u tot 18u

Dordrecht

Training nieuwe Awardbegeleiders

Zaterdag 18 januari 2020

Van 10u tot 18u

Locatie volgt nog

Training nieuwe Awardbegeleiders

Zaterdag 25 januari 2020

Van 10u tot 18u

Locatie volgt nog

Meer informatie over exacte locaties, de kosten en het deelnameformulier kun je opvragen bij Fanida Kadra: fanida.kadra@award.nl of via info@award.nl 

 

 

 

 

Publicatie: 13/10/2019Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden