Award

Ben jij tussen de 14 en 30 jaar? Wil jij deel uitmaken van post-COVID-herstel? En meepraten over de uitdagingen van jongeren tijdens de pandemie? Doe mee met de eerste Global Youth Summit en word onderdeel van de Global Youth Mobilization. Sluit aan en ontmoet jongeren van over de hele wereld.

De Global Youth Summit  is een uniek virtueel evenement ontworpen met jongeren, voor jongeren. Drie dagen lang komen jongeren, leiders, beleidsmakers en changemakers samen in één ruimte om de uitdagingen te bespreken waarmee jongeren over de hele wereld worden geconfronteerd. Terwijl we uitkijken naar een post-pandemische toekomst, is de Global Youth Summit een cruciaal moment om ervaringen en oplossingen te delen die jongeren inspireren om actief deel te nemen aan het COVID-19 pandemieherstel binnen hun eigen community en daarbuiten.
Alle jongeren tussen de 14 en 30 kunnen zich aanmelden voor verschillende sessies. 
De virtuele Summit vindt plaats van 23 tot 25 april 2021

Programma

Meld je aan
 

Wat maakt de GYS anders dan andere virtuele summits

Naast het bieden van persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden voor deelnemers, organiseert GYS netwerksessies voor jongeren met leeftijdsgenoten, beleidsmakers en leiders. Het netwerk wil jongeren een stem geven en innovatie stimuleren.

Ruim 2000 jongeren werden door partners gerekruteerd en geïdentificeerd om de volledige drie dagen bij te wonen.
Zij zijn rechtstreeks bij alle sessies betrokken zijn en profiteren van netwerkmogelijkheden.

 

De International Award for Young People gelooft dat jongeren deel uit maken van de oplossing en voorrang moeten krijgen in COVID-19 herstelprogramma’s en beleid.Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen