Award

Ben jij tussen de 14 en 30 jaar? Wil jij deel uitmaken van post-COVID-herstel? En meepraten over de uitdagingen van jongeren tijdens de pandemie? Doe mee met de eerste Global Youth Summit en word onderdeel van de Global Youth Mobilization. Sluit aan en ontmoet jongeren van over de hele wereld.

De Global Youth Summit  is een uniek virtueel evenement ontworpen met jongeren, voor jongeren. Drie dagen lang komen jongeren, leiders, beleidsmakers en changemakers samen in één ruimte om de uitdagingen te bespreken waarmee jongeren over de hele wereld worden geconfronteerd. Terwijl we uitkijken naar een post-pandemische toekomst, is de Global Youth Summit een cruciaal moment om ervaringen en oplossingen te delen die jongeren inspireren om actief deel te nemen aan het COVID-19 pandemieherstel binnen hun eigen community en daarbuiten.
Alle jongeren tussen de 14 en 30 kunnen zich aanmelden voor verschillende sessies. 
De virtuele Summit vindt plaats van 23 tot 25 april 2021

Programma

Meld je aan
 

Wat maakt de GYS anders dan andere virtuele summits

Naast het bieden van persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden voor deelnemers, organiseert GYS netwerksessies voor jongeren met leeftijdsgenoten, beleidsmakers en leiders. Het netwerk wil jongeren een stem geven en innovatie stimuleren.

Ruim 2000 jongeren werden door partners gerekruteerd en geïdentificeerd om de volledige drie dagen bij te wonen.
Zij zijn rechtstreeks bij alle sessies betrokken zijn en profiteren van netwerkmogelijkheden.

 

De International Award for Young People gelooft dat jongeren deel uit maken van de oplossing en voorrang moeten krijgen in COVID-19 herstelprogramma’s en beleid.Publicatie: 19/04/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Die Expeditie was echt pittig! / Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Rachel Klaverboer Gouden Award houder

Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden