Award

Duizenden verhalen kan hij vertellen over al die jaren dat hij het programma van de Award draaide op het Jan van Brabant College in Helmond. Honderden leerlingen heeft hij door het Award-programma begeleid. Tientallen collega’s heeft hij weten te enthousiasmeren om samen met hem leerlingen te begeleiden in het Award-traject. 21 jaar lang was Dick Seijkens onlosmakelijk verbonden met de Award op het Jan van Brabant. Maar nu draagt hij het stokje over.

Zoiets konden we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, hoewel Dick duidelijk de voorkeur gaf aan vertrekken met stille trom. Daarom togen Patricia en Claudia namens het Award kantoor NL met kadootjes, bloemen en ballonnen naar het Jan van Brabant College om Dick te verrassen in de klas. En een verassing was het zeker!

Dick, duizend maal dank voor je inzet voor de Award al die jaren.

 

En welkom Anke Adriaans, die het stokje van Dick overneemt als Award-coördinator op het Jan van Brabant College in Helmond. Wij hopen dat al jouw mooie ambities voor het Award-programma op jouw school gerealiseerd worden.

Publicatie: 09/11/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden