Award

Duizenden verhalen kan hij vertellen over al die jaren dat hij het programma van de Award draaide op het Jan van Brabant College in Helmond. Honderden leerlingen heeft hij door het Award-programma begeleid. Tientallen collega’s heeft hij weten te enthousiasmeren om samen met hem leerlingen te begeleiden in het Award-traject. 21 jaar lang was Dick Seijkens onlosmakelijk verbonden met de Award op het Jan van Brabant. Maar nu draagt hij het stokje over.

Zoiets konden we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, hoewel Dick duidelijk de voorkeur gaf aan vertrekken met stille trom. Daarom togen Patricia en Claudia namens het Award kantoor NL met kadootjes, bloemen en ballonnen naar het Jan van Brabant College om Dick te verrassen in de klas. En een verassing was het zeker!

Dick, duizend maal dank voor je inzet voor de Award al die jaren.

 

En welkom Anke Adriaans, die het stokje van Dick overneemt als Award-coördinator op het Jan van Brabant College in Helmond. Wij hopen dat al jouw mooie ambities voor het Award-programma op jouw school gerealiseerd worden.

Publicatie: 09/11/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden