Award

Aftudeerder Guul over zijn tijd bij de Award

Guul: Een scriptie schrijven bij de Award. Het was op het eerste gezicht een opgave die te doen leek te zijn. Er lag een onderzoek met betrekking tot de samenwerking tussen een externe partner en de Award. Een mooie onderzoeksvraag waar zeker goede aanbevelingen voor te formuleren zouden zijn.  Het onderzoek met conclusies en aanbevelingen was mijn taak, zoals vanuit school van mij verwacht werd. Het leek goed te doen, en ik fantaseerde al bijna over afstuderen met een solide 8 en over biertjes op het terras in de zomer. 

 

Dit verliep echter niet zo soepel als verwacht. Door omstandigheden buiten mij om moest ik voor de (spoiler alert) eerste keer van onderwerp veranderen. Ondertussen waren we al anderhalve maand onderweg, en moest er dus snel een nieuw onderwerp komen om mij aan de slag te krijgen.

Na een aantal weken tijd te hebben besteed aan het nieuwe onderwerp stuurde ik een eerste versie op naar mijn begeleider voor feedback. Het onderwerp bleek, achteraf, niet goed doordacht.  Hij kwam, samen met mij, tot de conclusie dat er weer een nieuw onderwerp nodig was om mij te laten slagen. En, oh ja, dit alles gebeurde drieënhalve week voor de deadline.

Een handige tool voor de Award

Met eindelijk een goed onderwerp en de hoge tijdsdruk die achter me aanzat kon ik duchtig gaan pennen aan een goed eindverslag. Ik ging op zoek naar een manier voor de Award om bedrijven te kunnen identificeren als potentiele “targets” in een marketingcampagne. Uit dit onderzoek kwam een tool met verschillende criteria waarop de Award een bedrijf kan beoordelen, waardoor via een uiteindelijke eindscore gezien kan worden of dit bedrijf bij de Award past. Hiermee kan de Award een stuk effectiever marketingcampagnes opzetten en uitvoeren zonder dat kostbare middelen als tijd en geld verloren gaan. Ik hoop hiermee de Award vooruit te kunnen helpen in de zoektocht naar meer partners uit het bedrijfsleven, waarvan de uitkomsten hopelijk ook bij kunnen dragen aan de verspreiding van het Award programma door Nederland. 

Guul is inmiddels afgestudeerd! Award Nederland bedankt hem voor het nuttige onderzoek en we wensen hem heel veel succes in zijn verdere carrière. 

Scriptie lezen? Klik op de button. 

Scriptie

Publicatie: 29/06/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden