Award

Voortgang van de Maatschappelijke Diensttijd bij de Award 

Sinds de start van het project in december hebben de partners talentvolle medewerkers aangenomen die zijn begonnen met het coördineren en uitvoeren van MDT de Award. Ondanks de Coronamaatregelen hebben we toch fysieke activiteiten kunnen organiseren en hebben deelnemers inmiddels kunnen starten. De volgende activiteiten hebben plaatsgevonden:
- De kick-off partnerschappen
- De kick-off van de jongerencoaches
- De kick-off voor de deelnemers
- Inspiratiesessie Jongerenpanel
- Training jongerencoaches als Awardbegeleiders voor deelnemers van 18 tot 27 jaar
 
De aftermovies én de nieuwe jongerenflyer zijn te vinden op www.award.nl/mdt-campagne. Inmiddels zijn er in de proeffase 35 deelnemers tussen de 14 en 18 gestart aan hun MDT-Award. En 12 jongerencoaches tussen de 18 en 27 aan hun MDT- als Awardbegeleider.


 
Nieuwe sponsor Psychologisch adviesbureau iScreen is inmiddels aangesloten bij ons huidige MDT project als waardevolle partner en sponsor. Zij sponsoren voor alle deelnemers een deel van de talentwijzer en talentscan, namelijk persoonlijkheidsvragenlijsten zoals ‘Karakterstijl’ en het communicatieprofiel. Alle deelnemers ontvangen hun unieke een karakterprofiel en een analyse van hun communicatiestijl. Dit helpt in de matching én samenwerking tussen deelnemers en coaches. Inmiddels is gebleken dat deelnemers dit als een zeer waardevolle toevoeging in hun traject ervaren.
 
Ontvangen funding
Cofinanciering Van stichting Vaillant Fonds: voor MDT hebben we een financiering ontvangen van €8000,-

Een nieuwe partner:
Oisterwijk Adventures organiseert de 1e proefexpeditie voor MDT de Award


Na de onwijs leuke, Corona-proof georganiseerde en spannende Kick-off van MDT de Award op 7 april is de 1e groep deelnemers van start gegaan met hun MDT Award. Samen zijn de persoonlijke doelen van het programma voor sport, talentontwikkeling en vrijwilligerswerk vastgesteld en zijn we los! Het meest avontuurlijke onderdeel van het Award programma is natuurlijk de Expeditie.  
Voor we echt op Expeditie gaan organiseren we voor de MDT-deelnemers een proefexpeditie. Hierbij leren we elkaar beter kennen, zoeken we alvast de natuur op en gaan we hun wilskracht en doorzettingsvermogen een klein beetje testen. Dit gaan we samendoen en organiseren met onze MDT-Expeditie partner Oisterwijk Adventures . De activiteiten worden aangeboden vanuit een unieke samenwerking tussen de ervaren en creatieve organisatoren van Teambuilding & Outdoor. De proefexpeditie is op dinsdag 13 juli. 

Publicatie: 29/06/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Die Expeditie was echt pittig! / Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Rachel Klaverboer Gouden Award houder

Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden