Award

Shout-out naar al onze Award Begeleiders!

Award Begeleiders zijn veelal mensen die in het onderwijs werken, maar ook in andere branches, die de begeleiding van Award deelnemers er vrijwillig bij doen. Inmiddels zijn er meer dan 200 vrijwillige begeleiders. Dit doen ze omdat ze in onze jongeren én in het programma van de Award geloven. Nu de scholen gesloten zijn hebben Award Begeleiders het nog drukker dan ooit: het educatie aanbod moet zo snel mogelijk worden aangepast naar een onlinemethode. En dat moet worden gedaan vanuit een thuissituatie die daar natuurlijk niet op ingericht is. We hebben enorme bewondering voor dit snelle schakelen en aanpassen om ervoor te zorgen dat educatie toch door kan blijven gaan. Vanuit de Award begrijpen we heel goed dat de prioriteiten nu niet liggen bij de doelstellingen van de Award.  

In de komende weken zullen we Award Begeleiders informeren over aanpassingen die gedaan kunnen worden in het programma nu de maatregelen van het RIVM het onmogelijk maken sommige gestelde doelen voort te zetten.  

Ben je Award begeleider en heb je vragen over hoe om te gaan met deze nieuwe situatie of wil je iets delen bel, mail, app, Skype met ons.

Award Begeleider

Publicatie: 16/03/2020Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Die Expeditie was echt pittig! / Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Rachel Klaverboer Gouden Award houder

Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden