Award

Sevenwolden, locatie Fedde Schurer, gaat starten met de Award

Op donderdag 3 juni heeft Scholengemeenschap Sevenwolden op de locatie Fedde Schurer een overeenkomst getekend met de stichting ‘The International Award for Young People – The Netherlands’. In aanwezigheid van de directeur van De Award, Patricia de Ruijter, en de directeur van Fedde Schurer, de heer Bert Oosting, is een samenwerkingsovereenkomst getekend waarbij FS de eerste school in Friesland is die De Award actief op zijn school gaat promoten. “Als school willen wij actief bijdragen aan een brede ontwikkeling van onze leerlingen. Het waardevolle van het programma is dat jongeren zich op vier gebieden moeten ontwikkelen en het hun eigen keuze is” aldus de heer Oosting. Zowel mevr. De Ruijter als de heer Oosting geven aan dat ze hopen dat meer scholen dit voorbeeld gaan volgen daar het programma bewezen heeft bij te dragen aan een brede ontwikkeling van jongeren.

Publicatie: 29/06/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden