Award

Oproep voor Awarddeelnemers: Commissieleden gezocht voor het beoordelen van projecten

Invitation to apply

We zijn op zoek naar huidige Awarddeelnemers van 18 jaar en ouder die deel willen uitmaken van de Project Approval Subcommittee voor het Award COVID-19 Recovery Fund. De jongeren die in de subcommissie zijn benoemd worden gevraagd de aanvragen te beoordelen en te helpen beslissen welke projecten worden gehonoreerd.

Het Award COVID-19 Recovery Fund maakt deel uit van het bredere initiatief van de Big Six. Met financiering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) richt dit fonds zich op het ondersteunen van de generatie jonge mensen die zijn getroffen door de COVID -19 Pandemie.
Deze mooie opdracht op vrijwillige basis zal virtueel plaatsvinden. Awarddeelnemers werken samen met Internationale staff van de Stichting en de Emerging Leaders. Het proces vindt plaats tussen 5 en 12 april 2021.

Leden van de Project Approval Subcommissie zullen alle aanvragen beoordelen aan de hand van de principes en criteria van het fonds. En deelnemen aan een virtuele workshop om elke aanvraag te bespreken, feedback te geven en te stemmen over welke projecten moet worden toegekend. Verwacht wordt dat dit tot 8 uur aan tijd zal vergen.

Waarom zou je je aanmelden?
• Een geweldige kans om mee te doen aan een internationale campagne
• De kans om een positieve impact te hebben op duizenden jonge mensen over de hele wereld
• Iets unieks en waardevols om op te nemen in sollicitaties en cv's.
 
Awarddeelnemers die geïnteresseerd zijn sturen voor 18 maart een Expression of Interest (EOI) van niet meer dan 150 woorden naar info@Award.nl of klik op de button om je aan te melden. 

Vermeld in het onderwerp: Expression of Interest for the subcommittee. Vermeld je naam, leeftijd, huidig behaald Award-niveau en geef aan waarom je in de commissie wilt. 
 
Deelnemers moeten projectaanvragen in het Engels kunnen lezen en erop kunnen reageren. En beschikbaar zijn om de virtuele reviewworkshop op maandag 12 april 2021 bij te wonen. 
De deadline voor de Expression of Interest is 18 maart.

Meld je aan

Awardverhalen

Die Expeditie was echt pittig! / Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Rachel Klaverboer Gouden Award houder

Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden