Award

De Award inspiratie sessie

Voor de ontwikkeling van nieuw campagnebeeld zoals posters, flyers, video’s, vlogs en socials voor de Award gaan we een leuke, energieke en hopelijk inspirerende Award sessie organiseren. Iets voor jou misschien?

Het Doel

We willen graag weten wat jouw persoonlijke motivaties zijn (geweest) om deel te nemen aan de Award. Maar ook, wat zijn (waren) jouw ervaringen tijdens je deelname? We gaan hiervoor deze dag zoveel mogelijk verhalen en ervaringen ophalen.

Met wie gaan we dit doen?

Dit gaan we samendoen onder leiding van het marketing collectief “aan de gang” in de Gruyter Fabriek in 's-Hertogenbosch.

Team aan de Gang: Janna van de Berg (foto) (studio Janna v.d. Berg), Twan Brekelmans (foto) (stillmoving)

We willen dit doen met een groep oud deelnemers (ambassadeurs), huidige deelnemers en aankomende deelnemers en begeleiders van de Award.

(Maximaal 10 deelnemers)

Hoe pakken we het aan?

We gaan dat doen aan de hand van: 

  • Interviews
  • Groepsgesprekken
  • Korte enquêtes
  • Quiz ronde
  • Etc. Etc.

Einde sessie (na ongeveer 3 uur)

We bespreken de uitkomsten van de middag en sluiten op een leuke en feestelijke manier af!

Is er een vervolg?

Jazeker is er een vervolg. We houden je op de hoogte van de uitkomsten van de dag en blijven graag met je in contact voor een eventueel vervolg. 

Wat verwachten we van jou?

Op de eerste plaats natuurlijk dat je erbij bent. Daarnaast hopen we authentieke en persoonlijke verhalen op te kunnen halen over je Award motivaties en ervaringen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij gaan keihard ons best doen om te zorgen voor een leuke, energieke en inspirerende sessie. En we regelen ook een lekker hapje en drankje in de pauzes. En uiteraard vergoeden we je gemaakte reiskosten.

En als kers op de taart ontvang je een “onzedankisgroot” presentje!

 

Wanneer gaan we het doen?

In de week van 15 of 22 maart

Tijdstip: nog nader te bepalen

Locatie:

Locatie: Gruyter Fabriek (binnen in studio op 1,5 meter of buiten locatie)

 

Vind jij het leuk om deel te nemen aan deze sessies meld je dan snel aan via info@award.nl

Publicatie: 08/03/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden