Award

Hey champ!

Ben jij klaar voor MDT De Award?

Stel je eens voor: een persoonlijke reis waar jouw kwaliteiten volledig benut worden. Een expeditie waar jij jezelf leert kennen, maar ook je grenzen worden verlegd. Een avontuur waar je de rest van je leven met een fantastisch gevoel op kan terugkijken. Klinkt tof, toch? Welkom bij De Award, een journey naar de beste versie van jezelf!

Dit ga je doen!

De Award bestaat uit vier onderdelen die jouw leven voorgoed veranderen. Om samen met je persoonlijke begeleider je talenten te ontwikkelen, je zelfstandigheid te vergroten én om gewoon een onvergetelijke tijd te beleven. Get ready:

Jouw vrijwilligerswerk
Een klein gebaar, maar zo belangrijk. Door anderen te helpen laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Want niets is mooier dan de dankbaarheid van een ander te zien door iets wat jij belangeloos hebt gedaan. Met vrijwilligerswerk ontwikkelen we persoonlijkheid en daadkracht.

Jouw sport
Een fit lijf is een fitte geest. Kies je eigen sport en geef gas. Met lichamelijke beweging verbeteren we niet alleen je conditie en prestaties, maar je bouwt ook aan doorzettingsvermogen, kameraadschap en het stellen van doelen. 

Jouw talent
Wat drijft jou? Wat wil je bereiken in het leven? Wat haalt het beste in je naar boven? Het zijn vragen waar je misschien het antwoord (nog) niet op weet. Geeft niks. Tijdens de Award staan we heel bewust stil bij het ontwikkelen van jouw talent. Waar jij blij van wordt, daar gaan we voor!

Jouw expeditie
Gear up! En zet je schrap voor een tocht van enkele dagen dwars door de natuur. Met een kleine groep gaan we back to basic. En beleven we dit avontuur zo natuurlijk mogelijk. Een reis die vraagt om wilskracht en het vertrouwen op anderen. Maar ook een expeditie die je een blijvende herinnering oplevert.

Hulp is altijd in de buurt

Ga je dit helemaal alleen doen? Natuurlijk niet! Tijdens de Award heb je de onvoorwaardelijke steun van jouw persoonlijke begeleider. De vraagbaak wanneer jij er zelf niet uitkomt. De rots in de branding wanneer de finish te ver weg lijkt. En de mentor om je altijd het juiste pad te tonen.

Jouw begeleider helpt je op weg om jouw Award-reis zo succesvol mogelijk te maken. Samen bouwen jullie een band op die blokkades doorbreekt en waarmee je full focus afstevent op jouw einddoel!

Progressie = KING

Successen moeten we vieren. En niet alleen aan de finish. Met je persoonlijke app van het Online Record Book houd je tussentijdse overwinningen eenvoudig bij. Zo staan we stil bij alle mijlpalen. Kleintjes en grote. Door je eigen ontwikkeling nauwgezet te volgen, motiveer je jezelf. Om het beter te doen, om vol te houden of om tevreden terug te kijken.

De eindstreep

Nogmaals, successen moeten we vieren. En dus óók aan de finish. Heb je alle onderdelen afgerond? Dan krijg jij jouw persoonlijke Award uitgereikt. Een prestatie waar je U tegen mag zeggen. Tijdens een Awardfeest overhandigen wij jouw, internationaal erkende, certificaat. Een award waarmee je jouw cv laat shinen, maar waar je vooral zelf ongelofelijk trots op mag zijn. You did it!

Ben jij tussen de 14 en 24 jaar en wil je jezelf verbeteren, verbazen, verbreden, vermaken en vertrouwen? Geef je dan nu op voor de Award! Vul het formulier in en get #WORLDREADY!


Inschrijfformulier


 

Samenwerkende partners:

MDT de Award is een samenwerking tussen de Award, Humanitas en jongerenorganisatie R-Newt. Humanitas, een bewezen kracht in het werven, trainen en coachen van vrijwilligers, helpt jaarlijks zo’n 74000 mensen met de inzet van 19.000 vrijwilligers. R-Newt specialiseert zich in jongerenwerk. Met de expertise van professionele jeugdwerkers leggen zij contact met jongeren. Voor MDT de Award is R-Newt een waardevol uitvoerend partner in het werven van deelnemers.

 

Flyer

 

 

 

 

Meet-up Award begeleiders

Op 30 maart 2021 hebben we de Award begeleiders meegenomen in onze plannen en ontdekken we welke belangrijke rol voor hen is weggelegd. Wat is hun verhaal, persoonlijke motivatie? En hoe kunnen zij de jongeren helpen om #WORLDREADY te worden? 

 

Kick-off MDT de Award

Op 7 april 2021 was de Kick-off van MDT de Award voor de deelnemers en Award begeleiders. Een inspirerende avond en feestelijke start van MDT de Award. 

Check dit filmpje.

 

Die Expeditie was echt pittig! / Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Rachel Klaverboer

Gouden Award houder

Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Lees verder Alle verhalen