Award

Bestuur Award NL weer op volle sterkte

BESTUUR AWARD NL WEER OP VOLLE STERKTE

Na enige tijd op minimale bezetting te hebben gedraaid, is het bestuur van Award NL weer op volle sterkte.

Afgelopen juni zijn Paul Stuiver, Anke Vroomen en Tom Kuijpers toegetreden tot het bestuur, waarmee de bezetting naar 7 personen ging en ook de bestuurstaken weer beter verdeeld konden worden.

Paul is inmiddels aangesteld als penningmeester en Anke heeft de taak van secretaris op zich genomen. De functie van voorzitter werd tijdelijk waargenomen door de bestuursleden Willem Bartelings en Toine Peerboom.

In de bestuursvergadering van 14 september is Janieke van den Heuvel benoemd als nieuwe voorzitter van The International Award for Young People – the Netherlands. Janieke draait al bijna 20 jaar mee in de organisatie. Zij begon met de Award als bronzen deelnemer, deed daarna ook zilver en goud en bleef betrokken in allerlei projecten tot zij uiteindelijk bestuurslid werd. Vanaf nu hanteert Janieke de voorzittershamer.

Publicatie: 15/09/2022Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden