Award

Bestuur Award NL weer op volle sterkte

BESTUUR AWARD NL WEER OP VOLLE STERKTE

Na enige tijd op minimale bezetting te hebben gedraaid, is het bestuur van Award NL weer op volle sterkte.

Afgelopen juni zijn Paul Stuiver, Anke Vroomen en Tom Kuijpers toegetreden tot het bestuur, waarmee de bezetting naar 7 personen ging en ook de bestuurstaken weer beter verdeeld konden worden.

Paul is inmiddels aangesteld als penningmeester en Anke heeft de taak van secretaris op zich genomen. De functie van voorzitter werd tijdelijk waargenomen door de bestuursleden Willem Bartelings en Toine Peerboom.

In de bestuursvergadering van 14 september is Janieke van den Heuvel benoemd als nieuwe voorzitter van The International Award for Young People – the Netherlands. Janieke draait al bijna 20 jaar mee in de organisatie. Zij begon met de Award als bronzen deelnemer, deed daarna ook zilver en goud en bleef betrokken in allerlei projecten tot zij uiteindelijk bestuurslid werd. Vanaf nu hanteert Janieke de voorzittershamer.

Publicatie: 15/09/2022Terug naar nieuwsoverzicht

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen