Award

Ben jij een specialist op het gebied van social media en ben je op de hoogte van de laatste online marketing trends? Wil jij werken voor een internationale non-profit jongerenorganisatie en ervaring opdoen in jouw vakgebied?

Werkervaringsplaats/ Vrijwilliger - Social Media Marketeer 

Per direct, 4 uur per week

Wie zijn wij?

The International Award for Young People is wereldwijd een van de grootste programma’s waarin de ontwikkeling van jongeren centraal staat. Het programma wordt in meer dan 130 landen uitgevoerd en miljoenen jongeren nemen er wereldwijd aan deel. De Nederlandse organisatie bestond in 2018 25 jaar en maakt deel uit van The Duke of Edinburgh’s International Award met hoofdkantoor in Londen. Voor onze nationale campagnes met Internationaal kaliber zoeken we een social media expert.

Wat ga je doen als Social Media Marketeer?

Als ervaren Social media marketeer help jij het team de Impactcampagne en Awarenesscampagne te delen op social media. Met deze campagne zet jij onze targetgroups aan tot actie en breng jij de wereld op de hoogte van de Impact van the Award. Je maakt je eigen planning en je zorgt voor het verkrijgen van de juiste data insights en analyses. Hootsuite, Canva en bitly zijn geen gekke woorden voor jou, sterker nog, je kent er nog wel een paar!

Wat zoeken wij in jou?

 • Je hebt een passie voor media en houdt van werken in een innovatieve omgeving.
 • Je hebt absurd veel kennis van social media ontwikkelingen waar wij geen snars van begrijpen zoals YouTube, Snapchat en Tiktok.
 • Ervaring op het gebied van copywriting is een pré.
 • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Engels is onze tweede taal.
 • Je bent een paar uur per week beschikbaar, hoeveel en wanneer dat bepaal jij zelf!
 • Je vindt het geen probleem om volgens ons brandbook te werken en met jouw creativiteit boost je onze boodschap en stijl.
 • Je woont in Den Bosch of Tilburg want face-to-face contact vinden we wel zo gezellig!

Wat biedt the International Award jou?

 • Een informele, vrolijke en bruisende werksfeer met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Doorgroeimogelijkheden naar een betaalde functie binnen marketing of communicatie.
 • Een internationale organisatie waar je veel contact hebt met de andere 130 Award-landen.
 • De vrijheid om vorm te geven aan je eigen functie.
 • Opleidingsmogelijkheden.

The International Award heeft een kantoor in Den Bosch. Voor meer informatie:patricia.de.ruijter@award.nl

Iets voor jou?

Laat ons weten hoe jij ons komt versterken met je kennis en stuur je resumé naar info@award.nl.

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden