Award

Werkervaringsplaats of vrijwilligersfunctie

HR ASSISTENT

4 uur per week, op dinsdag of donderdag

The International Award for Young People is als onderdeel van de ‘Big Six’ één van de grootste programma’s waarin de ontwikkeling van jongeren centraal staat. Het programma wordt in meer dan 130 landen uitgevoerd met het hoofdkantoor in Londen. Jaarlijks nemen er rond de 1 miljoen jongeren wereldwijd aan deel. 

De Award is een 'non formal educational' programma: een methode voor niet-formeel leren. Talentontwikkeling, zelfstandigheid en maatschappelijke betrokkenheid van de jongeren tussen de 14 tot en met 24 jaar staat centraal. 

In de afgelopen maanden hebben we als stichting een interne verandering ondergaan. Nu willen we de volgende stap zetten om onze organisatie verder te professionaliseren. Een belangrijke uitdaging want dit zal ons helpen om de groei van the International Award te waarborgen.

Jij

Als HR vrijwilliger ondersteun jij de directeur met het implementeren en automatiseren van processen. Je denkt mee met HR vraagstukken en je bent het eerste contact voor de medewerkers met betrekking tot HR ondersteuning. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van de stagiaires en vrijwilligers. Je hebt ervaring met HR werkzaamheden, je kan goed zelfstandig werken en je laat je niet gek maken door de hectiek om je heen. Jij bent de ‘rust’ in de branding. Je woont bij voorkeur in Den Bosch.

Werkzaamheden

  • Coördinatie van de personeelsadministratie
  • Plannen van de interne en externe trainingen
  • Verbeteren van werkprocessen
  • Werving en selectie van stagiaires en vrijwilligers

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende, afwisselende vrijwilligersfunctie bij een internationale jongerenorganisatie met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Het kantoor bevindt zich op de sfeervolle locatie Gasthuiskwartier in het bourgondische centrum van Den Bosch, op loopafstand van het station. Je wordt verwelkomd en begeleid door een professioneel en collegiaal team binnen een informele organisatie. Daarnaast kom je in contact met een groot netwerk van jongeren en professionals die met jongeren werken.

We organiseren jaarlijks een teamdag en andere sociale events, zodat je in contact blijft met je collega’s. Je bent echt onderdeel van ons team en je mag alle interne en externe trainingen volgen. Je bent onze gast op nationale events met vaak internationale gasten. Word dit jouw werkervaringsplaats of is dit een doorstroomperiode voor jou dan geven we je natuurlijk een referentie en getuigschrift mee.

Wat is de meerwaarde van vrijwilligerswerk?

Vrijwilligers zijn waardevol voor de Award. We zijn met een klein team en jouw bijdrage maakt daarom een grote impact. Impact op de jongeren, de maatschappij én de andere vrijwilligers.

Is dit iets voor jou?

Stuur je CV en reactie naar: patricia.de.ruijter@award.nl

 

 

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden