Award

Award NL krijgt MDT subsidie

AWARD NL KRIJGT MDT SUBSIDIE

Afgelopen week hebben we het bericht gekregen dat onze aangevraagde MDT5a-subsidie is toegewezen. Dat betekent dat we voor de komende 3 jaar voldoende financiële middelen hebben om de Award in Nederland naar een volgend niveau te brengen. We gaan er alles aan doen om de Award in Nederland meer naamsbekendheid te geven. En op die manier nog meer jongeren de mogelijkheid te bieden voor deelname aan de Award. Ook voor scholen zal het dankzij de subsidie (financieel) aantrekkelijker worden om Award Centre te zijn of te worden. Met de subsidie kunnen we ook onze backoffice versterken, waardoor we in staat zijn al onze scholen en andere partners waarmee we samenwerken, beter te ondersteunen in het aanbieden van de Award aan jongeren.

Awardverhalen

Die Expeditie was echt pittig! / Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Rachel Klaverboer Gouden Award houder

Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Lees verder Alle verhalen