Award

The International Award bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet van de Award. Daar gaan we aandacht aan geven met onze Thankathon; vanaf december zullen we elke dag een story posten met een persoonlijk verhaal op onze social media. Vrijwilligers zijn belangrijk voor ons en dat mag gezien worden. Bovendien is het 5 en 7 december (inter)nationale vrijwilligersdag en dat moet gevierd worden. Volg onze actie via #AwardThanksYou. 

 

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen