Award

SAVE THE DATE 
Dutch Awardleaders Trainingday!
Verplaatst naar zaterdag 5 februari
 

Helaas hebben we de trainingsday weer moeten verpaatsen. De nieuwe datum is zaterdag 5 februari. We wachten weer met spanning de persconferentie van 14 januari af, maar we gaan alvast vol goede moed beginnen aan de organisatie.

DAT! is een inspiratiedag voor alle Awardbegeleiders, Beoordelaars, Ambassadeurs. Of je nou al jaren ervaring hebt, nèt begonnen bent of nog moet beginnen. Het programma biedt interessante workshops en activiteiten gelinkt aan de Award. Ontmoet andere Awardbegeleiders, het team uit Den Bosch en onze partners.

DAT! is een Coronaproof educatieve bijeenkomst. Wij volgen altijd het beleid van de overheid. Rekening houdend met vaste plaatsen en de anderhalve-meter maatregel zijn er helaas een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij want vol is vol. Reserveren kan tot 1 februari. 

RESERVEER

Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden