Award

1800 jongeren wereldwijd beginnen elke dag weer aan hun eigen Award-reis

 


Laatste nieuws:

Windseeker heeft nog 24 plaatsen voor een Award-expeditie van 30 juni t/m 7 juli op een van hun Tallships. Bekijk voor meer informatie de flyer. Dit is een onvergetelijke ervaring. Heb je interesse ,stuur een mailtje voor 24 januari 2024 naar robbert@windseeker.org.

Maak kennis met Windseeker.

 

30 Jarig Jubileum

Op zaterdag 18 November hebben wij ons 30 jarig jubileum gevierd in combinatie met een Gouden Award uitreiking. Maar liefst 17 jongeren mochten hun Gouden Award ontvangen. Gefeliciteerd allemaal!!!!

Daarnaast heeft AwardNL van maandag 20 november tot woensdag 22 november opgetreden als host voor de jaarlijkse EMAS. De EMAS vond dit jaar plaats in het Blue Collar hotel in Eindhoven, met op de slotdag een bezoek aan 3 Awardcentra in de buurt, T.O.M. Den Bosch, Het Jan van Brabant College in Helmond en het PFF-Centrum voor Hoog Ontwikkelings Potentieel in Vught. 

 

Gratis #DoeiCovid-les voor scholen

Award Nederland heeft een gratis les gemaakt over het thema Covid. Aan de hand van videofragmenten uit de #DoeiCovid-show van cabaretier Rob Scheepers, kunnen de verschillende aspecten van de Covid-periode en de bijbehorende maatregelen besproken worden met jongeren.

Het lesmateriaal is te downloaden via https://www.award.nl/download-pagina-voor-scholen.html en is tot stand gekomen mede dankzij een financiële bijdrage van the Global Youth Mobilization.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

#DoeiCovidaftermovie

T.O.M. Award 2022 expeditie Scottish Highlands 


Vacatures bij Award:

Stage AV/Redactioneel

penningmeester

Office medewerker scholen

 


ANBI


Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden